Jdi na obsah Jdi na menu

září 2015

10. 9. 2015

28/9

Dnes odjely do nového domova v České Třebové sestřičky Madlenka s Andělkou.....holčičky, přejeme hodně štěstí!

andelka.jpg

madlenka.jpg

24/9

Milí, už dva dny vysvětluji kočičkám, že jsem objednala papání - a to díky Vám, kteří nám pomáháte - a že dorazí každou chvíli. V zásobách zbylo už jen pár konzerv a granulí, ale ani jedna kapsička - tedy krom dietních pro Modřenku. Naštěstí je stále ještě období "hladu", netuším, zda dětičky dohánějí letní období nebo se už zásobují na zimu, ale jsou stále a pořád při chuti, takže mi odpustí i ti rozmazlenci, že nejsou kapsičky. 

Berenička sice v pohodě zvládla vytrhání zoubků, píchání antibiotik, všechno vypadalo dobře, ale poslední dny je Berinka zase špatná. Pusinka asi zase začíná bolet, celkově Beriberi nevypadá dobře. Patrně nás opět nemine odebrání krve, i když poslední výsledky byly naprosto v pohodě.

Malá Modřenka od pátku marodí, dostala průjem, poslední dny ráno vždy blinká. Jezdíme na injekce, je vidět, že se malé udělalo lépe, ale stále není fit - a navíc pořád hubne. Což je dost alarmující, protože jak ona tak Písnička jsou holčičky malé, malinké až prťavé. Pořádně nerostou a nerostou, i když se jim snažíme dávat to nejlepší..... Modřenka zhubla ze svých 1380 g na 1200 g - ale měla by vážit kolem dvou kilo.... Dneska pan doktor zatrhnul i dietní kapsičky a prý máme zkusit zůstat jen na dietních granulkách.  Alespoň že jejich bráška Casper je klučík úplně normální, tedy proti holčičkám daleko větší:).

casper-a-pisnicka.jpg

Casper a Písnička

casper-na-skrabadle.jpg

takhle včera usnul na škrabadle...

14/9

Milí, mám velice smutnou zprávu. Dnes ráno odešla za velkou kočkou jedna z nejúžasnějších kočiček - naše stará milovaná Andulička.
Andulka ke mně přišla na jaře 2009, stará, nemocná, březí..... 14.4.2009 porodila čtyři krásná koťátka, byla jim naprosto vzornou maminkou a vychovala ještě další tři, které jsem jí časem přidala. Byla rozumná, chytrá, mazlivá, úžasná....byla.....
Moc děkujeme její adoptivní mamince Janičce Nešpolové za měsíce podpory...
.

andulka26082015.jpg

11/9

Svitavská koťátka hledají akutně domovy....z pěti koťátek byla dvě umístěna, jedno však lidé vrátili, takže patrně jeden překrásný kocourek s bílými ponožkami a tři mourkované princezničky čekají právě na Vás! Neváhejte a volejte 461533865 nebo 734597049.

kocourikhusek.jpg

mourinkahusek.jpg

mourinka1husek.jpg

mourinka2husek.jpg

10/9

Milí, asi opravdu nastal podzim - jednak od včerejšího dne topíme (fakt už byla v domečku zima) a dále pak kočičky se neuvěřitelně vykrmují. Konzervy i granulky velice rychle mizí a mizí.... A to jim Janička R. poslala tašku kapsiček a pak pytel granulí a konzervy. Nicméně bude nutné opět objednat papů....

Tento týden je jakýsi umísťovací - v pondělí 7/9 odjeli Felínek s Mandarínkem do Dlouhé Třebové a dnes odjela Charlottka do Svitav. Snad to všichni budou zvládat!!!! Moc jim držíme palce.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář