Jdi na obsah Jdi na menu

srpen 2016

9. 8. 2016

24/8

Milí, ne že by bylo nějak výrazně lépe. Bohušce se sice daří o fous líp, ale koťátka v bříšku jsou malušenká, nejspíš nebudou životaschopná. Každopádně teď jde hlavně o život Bohušky, jen bych jí moc přála alespoň jedno donošené živé a zdravé kotě. 

Museli jsme se rozloučit s naší Tášenkou, došlo k renálnímu selhání, ale podle všech výsledků krve se jednalo o dlouhodobý proces, kdy byly ledviny nemocné už dlouho. Jenže tyhle kompenzované choroby se těžko poznávají. Je nám to moc líto, ale nebyla jiná možnost. 

tasenka.jpg

Tášenka

tasenka-na-lavici.jpg

Tady je Tášenka z poslední doby - druhá zespoda

Gusík nějak špatně skočil, ošklivě si zlomil jednu kostičku v zadní nožce a ještě potrhal vazy, v pondělí odpoledne byl na operaci, navrch vyfasoval ještě lehkou dlahu. Nelíbí se mu to, ale snad se všechno dobře zahojí.

gus.jpg

Gusík

Včera jsme byli s Iriskou na klinice v Hradci Králové, byla to už třetí kontrola, ještě pořád nejsou kostičky dost silné, aby se destička ze spodní čelisti mohla vyndat. Další kontrola za tři měsíce....

V neděli po velkém dumání KAM S NÍM jsme jeli pro opuštěné kotě - asi dvouměsíčního kocourka, kterého jsme uvrtali k dceři s přítelem. Je to u nich už sedmá kočička, ale k nám ho vzít bez patřičného očkování nemůžeme.

kocourik.jpg

kocourik1.jpg

kocourek,  zatím beze jména...

 

16/8

Milí, máme dost těžké ne dny, ale spíš týdny. Včera jsme se museli rozloučit s nalezenou kočičkou Matyldou. Pořád byla špatná, červené krvinky se stále ztrácely, panu doktorovi se nelíbila ani játra, tekutina v bříšku setrvávala....včera jsme s ní byli na klinice v Hradci Králové, bohužel rakovina..... Bohuška taky nějak marodí, jako kdyby se jí vrátil herpes, se kterým už k nám přišla, slintá, špatně papá. Beinka, naše plachá siamka, má karcinom štítné žlázy (už přišly výsledky histologie).

 

9/8

Milí, nemám nové fotky (PC doma stávkuje), připojuji alespoň fotečky Verunky a Ellie z nových domovů, kde se mají obě dvě skvěle a my moc děkujeme jejich páníčkům....
Fungujeme, i když je všechno víc než náročné, dneska třeba nám dělá starosti Matylda (nalezená vyhublá něco jako briťulka).Je stále hodně hubená, podle krevních testů výrazně chudokrevná, ale má m.j. tekutinu v bříšku a navíc začala mít problémy s kakáním. Bohuška hodně odpočívá a začíná si hledat pelíšek. Bonifác s Kájou a Helenkou zvládli čištění zubního kamene, Helence musel pan doktor vydlabat zbytky kořenů od ulámaných zoubků, naštěstí antibiotika brala poměrně lehce a pusinka už je zahojená.
Děkujeme moc všem, kdo se zúčastnili aukce, kdo nám poslali korunky či balíky, jste velmi hodní a my si toho opravdu velmi vážíme. Bez Vaší pomoci by to ani nešlo.

sid-a-ellie-na-zahrade.jpg

Kocourek Sid a Ellie

ellie-zblizka.jpg

Ellie

verunka-po-ranu.jpg

Verunka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář