Jdi na obsah Jdi na menu

prosinec 2020

15. 12. 2020

pf-2021.jpg

 

 

15/12

Milí, mnohokrát děkujeme Vám všem, kdo nám pomáháte, Vám všem, kdo jste se zúčastnili aukce, Vám všem, kdo jste věci do aukce darovali a v neposlední řadě mnohokrát děkuji všem děvčatům, která zastoupila naši "aukční" Evičku Mencovou a vánoční aukci udělaly. 

Od posledního příspěvku nám přibyl další člobrda - rezavobílý kocourek Alzík. Byl odchycen ve Svitavách městskou policií. 

Nová briťulka Stellinka se nastěhovala do zadní předsíně, přesněji přímo doprostřed předsíně. Nikde jinde nechce být. Už si i dokáže o jídlo říct, zvyká si sice pomalu, ale jistě.

Měli jsme veliké zdravotní problémy s Vílou Zvonilkou. Ve středu ráno měla první záchvat a následovaly další a další. Musela se neustále hlídat, ale dnes ráno si už i vyskočila na svoje místo v kuchyni pro snídani. Snad - snad to bude dobré a za všechno mohlo jen vnitřní ucho.

Onemocněla i Bětulka Batulka de Betu. Nutilo ji to na čůrání, těžký zánět - a na ultrazvuku cosi podivného. Navíc se začlenila do "ledvinářů" - začínají selhávat ledviny.

Poslední týdny nejsou moc vlídné, ani pro kočičky, ani pro nás. Ale snad zase bude lépe. Nicméně útulek je teď pro veřejnost uzavřen, a to až do konce tohoto roku.