Jdi na obsah Jdi na menu

prosinec 2019

10. 12. 2019

18/12

Milí, patrně proto, že se blíží Vánoce, začínají být problémy. Koťata postupně průjmují, Vteřinka blinkala, dnes blinkala i Zebřička. Ono se to časem uklidní, ale nějakou dobu to bude trvat. 11. prosince byl na kastraci náš nový kocourek - Chramostejlík. Bohužel podle krevních testů měl v těle m.j. velký zánět, i přes dvoje antibiotika se nelepšil, hubnul, začal zvracet. Včera jsme ho vezli na kliniku do Hradce Králové, Chramostejlík má zánět jater, slinivky, tenkého střeva.. Zůstal tam hospitalizován. Můžeme jen doufat, že to kocourek zvládne. 

10/12

Milí, Vánoce se blíží...a my se budeme snažit našim kočičkám Vánoce zpříjemnit - aby také měly pár svátečních dnů. Jako každoročně se chystáme péct dva plechy makrel, je už zvykem, že Vánoce u nás znamenají pro manžela obírání makrel:)

Šest koťátek, která jsme přijali v listopadu, se má čile k světu, jeden kocourek, černý Zippík, teď v sobotu odjel do nového domova....a pět koťátek stále čeká na nové domovy.

Skončila aukce a chci moc poděkovat Vám všem, kdo jste nám tímto pomohli k chodu útulku. Také chci moc poděkovat Evičce Mencové, která má kolem aukce plno práce - a i když má rodinu, práci doma i v zaměstnání, a je před svátky, obětovala pro nás velký kus svého času a uspořádala tuto aukci.

Poslední dobou jsou neustále nějaké zdravotní problémy s našimi staršími kočičkami, i koťátka prodělala průjmy, ale dnes jsem brala na veterinu jednoho kocourka, Chramostejlíka, který se k nám nějak nastěhoval...na kastraci. Bohužel při kontrole krve se zjistil velký zánět v těle a zvýšené jaterní hodnoty. 

28. listopadu jsme byli s Tomáškem u paní doktorky Teplé v Hradci Králové. Poslední dobou se mi nelíbil, i když má již dlouhou dobu špatné hodnoty štítné žlázy a bere dvakrát denně léky. Bohužel Tomášek má HCM, dostal léky na ředění krve a doufáme.....doufáme, že s námi ještě nějakou dobu pobude.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář