Jdi na obsah Jdi na menu

PROSINEC-2011

4. 12. 2011

dscn5190.jpg

Všem dobrým lidem přejeme krásný Nový rok, hodně štěstí, zdraví a pohody.

 

Moc děkujeme všem, co nám v tomto roce pomohli, jste zlatí!

Eva a kočičky

31/12 2011

 

 

4/12

Nějak se zrychluje čas či co - ale už je tady prosinec a Ježíšek za humny:)

Minulý víkend díky kamarádům pokračovaly práce na oplocení, až na pět sloupků stojí všechny, je natažena i část pletiva. Jednou z "odměn" za tvrdou práci je i mazlení kočiček :

dscn5020.jpg

A nyní stavební dozor :

dscn5005.jpg

Bereničce nic neuniklo.

 

 

Moc děkujeme Petře Součkové za penízky a velmi kvalitní granulky. Petra přijela jako na zavolanou:)

dscn4941.jpg

 

Veliké díky i Marice Možnarové, firmě Perlík s.r.o.,manželům Kurfiřtovým a vůbec Vám všem, kdo nám pomáháte.

Obrovské díly Lence Loucké a Kamilce Wanecké za obrovskou a stálou pomoc, bez které bychom nejen virtuálně těžko existovali.

Problém je v Albrechticích u Lanškrouna, milý a poněkud hůř myslící lid tam postupně povyhazoval koťátka. Jsou sice krmena, ale jaksi jak už to bývá, vedení se jejich přítomnost vůbec nelíbí a vyhrožuje... Takže jestli je někdo, kdo by potřeboval krásné, byť malilinko plaché kotě, malé či trošku větší, neváhejte:

pb271803.jpg

Jsou to kocourci, 2 - 5 měsíců.

pb271801.jpg

Naše koťata trápí opakovaná "okatopšíkavá", navíc jich několik dostalo plíseň. Kdo ji sem zavlekl netuším, ale je tady a bylo třeba tuto situaci řešit. Takže v pátek se očkovalo proti plísni, zatím 38 kočiček, hlavně koťata. Jak jsou oslabeni kvůli virozám, tak je potvůrka napadla. Ne nějak hodně, ale je to nepříjemné onemocnění v tak velkém počtu kočiček.

 

Poslední tři příjmy - černá kočička Hlemýžďka Dobromila Máxima, bíločerná dlouhosrstá Něva a bílomourinka Zdenička jsou kocourci. Jaksi mi neslouží  zrak i hmat....

Již patrně nastálo se nastěhovali venkovní kocouříci Klapzuba a Ferdinand. Původně docházeli jen na jídlo, poslední dny jsou ale stále u nás. Klapzuba aneb Klapík je plachý, Ferdinand aneb Ferda se nechá hladit.

Ferda :

dscn5027.jpg

Minulý týden u nás byl Ježíšek o něco dříve :

dscn5031.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář