Jdi na obsah Jdi na menu

listopad 2012

21. 11. 2012

28/11

Uběhl týden a kupodivu žádné hrozné zprávy.... Julinku sice stále zlobí pusinka, a i když ji rýma skoro opustila, trápí zánět v oku. Zvolna se tady rozbíhá "okatá", očičko zlobí nejen Julinku, ale i Zizíka, Bradičku, trochu Liušku... Naštěstí zatím nic hrozného. O víkendu tady byl Jiřík, náš kamarád a veliký pomocník, tak i fotil - na facebooku je plno foteček. Alespoň něco se sem pokusím dát.

Sašenka se přece jen zlepšila, už si zase hraje, ale rýma stále zlobí.

Moc nás začal zlobit Dobromilek, je to velice přítulný kocourek, ale hodně zle honí Brigittku s Beatric a začal si budovat jakési postavení ve smečce a pere se s kdekým. Přitom je nádherný, hodňoučký, mazlivý, ale! Doufám, že ho někdo trošku usadí a pochopí, kterak se má chovat.

Uršulka je stará dinosaurka, obsadila trvale zadní předsíň a valnou část bdělého dne tráví sekýrováním procházejících koček. Taky nějak nevím, jak na ni, ale věřím, že to bude zase lepší.

Tomášek má stále špatné Ph moči, takže verdikt pana doktora byl, že je nutné být pouze na dietních kapsičkách spolu s uropet pastou. Což o to, tohle plnit jde, protože je zvyklý jíst na svém místečku na lince, ale je to opravdu moc drahé:(

Aha, tak asi nepřidám žádné obrázky. Píše mi to, že již nemohu přidat další obrázky, leda některé smazat. Asi budu muset zakoupit objemnější verzi estránek nebo co:(

Pěkný den všem.

Eva

Tak do fotoalba fotky vkládat jdou, pár do  "Chmelfork"  jsem přidala...ale není to ono, když nejdou k textu. Ani do "kočičky k umístění" nejdou vkládat:(

21/11

Milí, fakticky nestíhám.....ale jak jsem si ověřila, veškeré podstatné novinky jsou na Facebooku....

Tamaryška - zatím celkem dobrý! Sice z neděle na pondělí párkrát blinkala, sem tam si pšíkne a i dva dny ji zlobila očka, tak nám dělá radost. Sice pomalu, ale roste, a hlavně - ZLOBÍ! A to je nejdůležitělší:) Koťata si s ní moc pěkně hrají, už se naučila, že když malá zakvíkne, tak ji pustí. Kéž by všechno dopadlo dobře.

Přišli jsme o Rikkiho - byl jedním z útěkářů a plot neplot, chodil ven. Auto...

Velkou starost mi dělá Sašenka, nemůže se z nemoci vyhrabat, Zylexis nepomohl a antibiootika zabrala dočasně. Rýma ji trápí nadále, zase sedá na průdušky. Sašenka papá, ale nehraje si, je taková mouchysněztesimě.

Julinka podstoupila vytrhání zoubků kvůli zánětu v tlamičce, hned na ni hupsla rýma. Minulý týden jsme jezdili s ní a s Joeynkou na injekce. Joey je teď v pořádku, Julinka dál bere antibiotika, kapeme do nosánku, do oka. Šmedlík je taky jakýsi marodivý. Dobromilek si tady zvykl velice rychle, ale má neustálé problémy s Briggitkou a Beatric, jak je uvidí, hned je žene:(

V sobotu odjel Mázlík, ke kamarádce naší kamarádky Katky. Ta m.j. dovezla i škrábadla, tak mají kočičky víc pelíšků. Jak se ochladilo, tak se nastěhovaly skoro všechny dolů a místeček je nedostatek. Prý je na půdě už zima, natož někde na zahradě:)

V neděli jsme měli moc milé návštěvy, naše dobrá víla Kamilka přijela pozdravit druhou dobrou vílu - Oliver Dip. Moc za všechno děkujeme!!!!

Dnes nedám fotky, nemám je k dispozici, omlouvám se:(

Všem děkuji za přízeň a přeji pěkné dny.

Eva