Jdi na obsah Jdi na menu

leden 2019

23. 1. 2019

23/1

Milí, letošní rok začal asi tak stejně, jak skončil rok loňský. Jen s vsuvkou rachejtlí, což by naše kočičky velice rády oželely.

Pokračujeme dále v čištění chrupu starších kočiček nebo těch, co mají problémy s tlamičkou. Letos už mají zoubky v pořádku Simonek, Buřtík a Davídek, na další adepty zákrok teprve čeká. Kastraci podstoupily Vendulka, Jolanka, Olinka a Mamuška a pak postižené kočičky u Moniky – Xenička s Růženkou.

Zatím se letos umístila Vendulka a také kočička z depozita u paní Kateřinky.

Moc děkuji všem, kdo nám ve vánočním období dovezl nebo poslal dárek či korunky, pro kočičky to je Ježíšek vždyckyJ

Zdraví hodně zlobí Středečka, ale pořád doufám….

Tomášek má velké problémy se štítnou žlázou, zatím se stále „ladí“ léky, krevní hodnoty stále nejsou takové, jaké by měly být. A tak musí, chudák malá, sem tam na odběr krve, aby se zjistila správná dávka léků.

Nellinka už je velký lékový mazák, většinu dnů se s ní při podávání léků ani nemusím prát, ale sem tam mi dá najevo, kdo je velitelkaJ

Bereničku v posledních dnech nejen zlobí víc její nemocné klouby, ale přidala se i nějaká viróza. Snad se jí zase udělá lépe.

Olinka začala podnikat výlety mimo ložnici, kde s námi pár měsíců žila. Nový velký svět je pro ni velmi lákavý. Jolanka se ale stále hodně bojí, našlápne maximálně na pár kroků za dveře, pak se ale rychle vrací do bezpečí. Mamuška ani takové nápady nemá, nakoukne za dveře, uvidí kočky a cizí svět a hned se stahuje zpátky do bezpečí.

Mnohokrát děkujeme Click and feed za krmivo – granule Brit a dvě krabice salámků Brit!!! Je to pro nás obrovská pomoc.

50791565_350835382173305_1623688888486723584_n.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář