Jdi na obsah Jdi na menu

květen 2016

3. 5. 2016

19/5

Milí, ne že by se všechno nějak moc lepšilo, stále je to všechno trochu černé, ale nadále fungujeme a snažíme se. V pondělí byli přeočkováni Péťa, Viluška a Twentík, Iriska musela také k panu doktorovi, začal ji akutně zlobit její chronický zánět v pusince - dostala antibiotika a léky na bolest, už se zase může napapat, aniž by s křikem odbíhala od jídla. Patrně ale bude dalším adeptem na vytrhání zoubků...Péťa opravdu nesnáší cestování, je na tom úplně stejně jako Jasoněk - prostě se tak bojí, že se cestou pokaká:) Chvíli se na mě zlobil a vyhýbal se mi, asi abych ho zase nestrčila do přepravky, ale když zjistil, že je vše při starém, uklidnil se a zase se nechal pohladit a mazlit. 

Gárfík v pondělí omarodil, blinkal, nepapal a byl celý zvadlý, moc jsme se báli, že se zhoršily ledviny, a tak putoval Gárfíček do nemocnice. Podle krve se ledvinové hodnoty oproti počátku března přece jen trochu zlepšily, asi na Gárfušku padly nějaké viry. Dnes ráno jsme ho dovezli domů, byl přešťastný, že je zase zpátky - DOMA....

699474268.jpg

3/5

Milí, velmi se omlouvám, že jsem dlouho nevkládala příspěvky - byla špatná doba, snad bude lépe.

Přišly nám opět fotečky a zprávy od umístěných kočiček - Verunky a Ellie (Bělinky), obě se mají naprosto skvěle a my jsme šťastní za bezvadné domovy!

verunka.jpg

Verunka

dscn0520.jpg

Ellie s kamarádem Sidem

dscn0526.jpg

Ellie a želvička

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář