Jdi na obsah Jdi na menu

červenec 2015

3. 7. 2015

29/7

Milí, mám rozbitý počítač, tak se neozývám....omlouvám se. Jindříšek se snaží, když se otáčí, často zvedne zadeček a na vratkých nožkách pár vteřin stojí. Ale stále není vyhráno. Několikrát denně ho masíruji, hladím, mazlíme se. Má problémy s kakáním, jak se nehýbe, střeva pracují mnohem pomaleji. Takže krom smetánky, kterou má rád, musí občas dostat i mírné projímadlo. Je zlatíčko, moc rád se mazlí, poslední dny už začal občas i povídat:)

jindrisek.jpg

Meduškové rostou, už byli i několkrát na chvíli venku pod starostlivým dohledem maminky.

meduskasdetmi.jpg

meduskovevedverich.jpg

waldo1.jpg

vlastimil1.jpg

A od 22.7. máme nová koťátka, která někdo vyhodil...

novedeti.jpg

 

16/7

Milí, dny běží velice rychle, o víkendu byl doma náš Jiřík, tak měly kočičky k mazlení další ruce:), včera přijela na návštěvu naše kamarádka Lucinka s holčičkami, tak to samé - kočičky měly další mazlící ruce. Navíc ale dostaly plno šantových pytlíčků, což znamenalo, že se u nás šantilo a šantilo až do noci a ráno, když jsem vstala, byly pytlíčky opět v kurzu:) Jeden pytlík dostala i koťátka - ale ta ho vzala jako fotbalový míč:).

V úterý kolem poledne volaly dvě slečny, že mají v autě sraženého kocourka, kterého našly na silnici po cestě domů - kocourka jsem převzala a hned dala na veterinu. Když všechno shrnu, tak kocourek dostal jméno Jindříšek, ještě teď leží na veterině, ale odpoledne si ho beru domů. Má neoperovatelné zranění bederní páteře, prasklou pánev. Dobrým znamením bylo to, že se dnes konečně vyčůral, prý i kakal - nějaké pecky z třešní. Je malinkatá šance, že při klidovém režimu - tedy pobytu v kleci - kostičky nějak srostou a pak by byla i šance, že se na jednu zadní nožku postaví. Vím, že je to všechno těžké, relativně uspání by bylo nejjednodušší způsob a možná i njevhodnější pro něj. Nevím, ale něco mi říká, že máme dát kocourkovi šanci na život.

6/7

Milí, vedra přetrvávají - a všichni se snažíme přežít:) Kočičky jsou stále někde zalezlé a ožívají - stejně jako my - až večer.

pict5241.jpg

pict5254.jpg

pict5257.jpg

pict5259.jpg

pict5262.jpg

 

3/7

Milí, v domečku je moc fajn, tlusté zdi a tudíž pěkný chládek. Ale venku.... Kočičky dostaly míň jídla, kuře jsem ani nevařila, protože pár kapsiček a konzerv jim stačilo, Joey mne ani nehonila, abych kuře dala vařit. Jen Maruška pojedla trochu syrového masa. Dětičky hlavně spinkají a přežívají vedra. Meduškům dnes manžel instaloval žebříček na gauč k oknu, který zbyl z rozbitého škrabadla Beinky a koťátka byla nadšená. A jinak - naprosto skvělá zpráva, vypadá to, že malý bílý Medoušek SLYŠÍ:):):):) že je hluchej jak poleno asi jen předstíral...

pict5228.jpg

pict5227.jpg

pict5214.jpg

pict5213.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář