Jdi na obsah Jdi na menu

 

Julinka

 

Obrazek

 

 

 Julinka se narodila 1/8 2003 (asi), spolu s Liu jsou u nás od půlky září 2003 - původní kočička Liuška nám zemřela mladá, podle všeho na nádor v mozku. Měli jsme ji moc rádi a rychle jsem hledala náhradu....a tak jsem se vlastně seznámila s Janou:)

Julinka je klidná, mazlivá, povídavá, tolerantní vůči dalším kočičkám, miluje návštěvy a jako první je u nás vítá. Její naprostou specialitou je "klouzání po schodech":) Jinak je to náš Ťulík:)

 Liu

Obrazek

  Liuška se narodila 1/8 2003 (asi) - a došla k nám stejně jako Julinka. Liu je hlavní kočka - a pokud se někdo snaží obsadit její pozici, dlouho "králem" není, Liu si toto místo vždy dobyde zpět. Není žádný rváč, ale je to dominantní osůbka, která si u ostatních dokáže zjednat respekt a v naprosté většině jí stačí pouze hrozba očima, občas někoho plácne tlapkou. Perfektně slyší na jméno, je povídavá, mazlivá, nádherná:)

 

Phoebe

 

Obrazek

 

  Phoebe se narodila 11.4.2004 v Hradci Králové, je to kříženec Norské Lesní (tatínek). Je robustní, s velmi hustou srstí, musí se hodně česat. Je klidná, nikdy nijak nemilovala koťata, až letos se o ně krásně stará. Miluje spát na nějakou kočičku nalepená, je mazlík, i když není chovací, povídavá, hlavní slovo je MUF :) Má nádherné oči, jinak je to "Fífinka, Fífí"

 

Maybe

 

Obrazek

 

   Maybe se narodila 23.4.2004, původ úplně stejný jako Phoebe. Maybetko je synova kočka, jeho miláček:) Není moc kontaktní, bez protestů se snáší dobře s původním osazenstvem, ale všichni ostatní příchozí jí nejdou moc pod nos, nemá ráda koťata, svůj odmítavý postoj dovede vyjádřit jak slovně tak razantní packou:) Je to mazlilka, naprostá zvláštnost je to, že má 4 horní špičáky, vždy dva a dva vedle sebe, naprosto normálně velké.  Phoebe i Maybe jsou u nás od 18/5 2004. Potud to byly kočičky "plánované", protože když jsem viděla, jak moc se mají rády Liu s Julinkou a představa, že by se jedné něco stalo a druhá zůstala sama, mě ponoukala k vzetí třetí kočičky. Ovšem tehdy se mně zalíbila Phoebe, dceři Maybe a nemohly jsme se rozhodnout, takže každá vzala do náručí jednu a šly jsme za mužem, ať rozhodne on - rozhodl - tak si vezměte obě, jestli kočky tři nebo čtyři je jedno...:)

 

Joey

 

Obrazek

 

  Joey - Joeynka už patří do oblasti začátků pomoci kočičkám. Narodila se někdy kolem 1/7 2005. Bohužel v našem městě existuje místo, kam si nezodpovědní a důvěřiví lidé zvykli odkládat koťata, kam ale i Městská policie vozí odchycené kočičky...a že by se tam kočičkám a koťatům dařilo dobře, to teda ani omylem. Já tomuto neblahému místu říkám "Klec", protože tam kočičky v klecích jsou. Bohužel tomu nejde nijak zabránit... Jediná cesta je přesvědčit maximum majitelů koček o nutnosti kastrace. A Joeynka se ještě s brášky Tomem a Jerrym ocitla právě v kleci. Ze všech tří byla nejdrobnější, vyhladovělá, nemocná, mnoho dnů jsem ji nosila doslova na těle, za trikem, abych ji zahřívala, učila se jíst.... Všechno zvládla, vyrostla z ní krásná kočička, jenom má naprostou fobii z uzavřených prostor - např. přepravky a občas ji popadne "trhlá" - začne být nervozní, extrémně si čistí srst, vrčí a to už vím, že musíme vařit rybičku. To jediné ji dokáže uklidnit, vyndám nějakou rybu, když není ryba, alespoň filé, vezmu Joeynku do náruče a všechny úkony dělám s ní, tedy kousek másla na pánev, malinko kmínu, omýt rybičku, dát na pánev ev. někdy používám pařáček a pak ji chovám dál, nakukujeme pod pokličku, nakonec po kouskách, které musím vyfoukat, aby ji nepálily, se nají a je klidná, spokojená. Klec dokáže zvířeti život vzít, dokáže ho ohrozit, ale vždycky na něm zanechá nevratné škody v podobě psychického traumatu, které je úměrné délce pobytu a odolnosti zvířete. Joeynka se ráda chová, někdy se ráda češe, většinu času se s ostatními kočkami snáší dobře, někdy hůř, a to potom zalézá do jejích úkrytů. Cizích lidí se většinou dost bojí, většině se ani neukáže.

 

  

Berenika

 

Obrazek

 Berenika se narodila 27/7 2005, ke mně se dostala ještě se sestřičkou Jasmínkou - u našeho pana doktora někdo 11.8.2005 odložil dvě 14 denní koťátka k utracení.... Takže se holčičky krmily, hřály a vyprazdňovaly...taková mimča bez mámy, to je docela náročné.... Obě 24/11 2005 odjely do nového domova v Brně, ale 11/12 se mi Berinka vrátila, že hrozně průjmuje a pán že stejně chtěl jen jednu kočičku. Opravdu dojela s velikým průjmem, který se dlouho léčil, a když se vrátila, už jsem ji znovu nenabízela... Jasmínka, které pán začal říkat Mandelinka, se měla dobře, ale pouze do té doby, než zemřela. Údajně pán odjel na dovolenou a hlídal bratr, který nechal otevřenou ventilačku a moje holčička se oběsila..... Bylo to moc kruté, smrt musela být příšerná a když vím, co práce mi dalo obě holky vypiplat, kdy Jasmínka měla jednou hodně blízko ke smrti, .....:( Berinka, Beriberi je miloučká, velmi komunikativní kočičí dáma, je dost papavá:), ale ony holky obě byly velké, stavbou těla, tvarem hlavy, uší, možná to byly nechtěné kříženky nějakého plemene... Berenička miluje mého syna, nesmírně....a je vždy ráda, když přijede domů.  

 


Kulička

 

Obrazek

 

 Kulička , data jako Péťa, je nejdrobnější kočičkou doma, ale tehdy byla opravdu kulatá, tak plná škrkavek a jiných příšer, že vypadala jako koule a muž jí začal říkat Kuličko. Teď je to náš Kulouš:) Je mazílek, ale přes svoji drobnost je to velmi razantní kočička, která si zjedná respekt okamžitě.

 

Medulka

 

Obrazek

 

Medulka - kdy se narodila, těžko říct. Snad tak kolem roku 2004.... Určitě někdy někoho byla - a pak ji nepotřebovali a vyhodili. Ale Medulka je kočička chytrá, prostě se jednoho dne v dubnu 2006 přidala po cestě k dceřiné kamarádce Dominice. Domča zvířátka miluje, ale domů si Medulku vzít nemohla - tak se Medu sama nastěhovala do kůlny, kde m.j. vystrnadila kuny! Jenže to bylo pouze na přechodnou dobu, pak putovala na pár dnů k Janě, objednala se na kastraci - a tam před zákrokem pan doktor hmatal, dělal ultrazvuk a verdikt zněl - 5 koťátek, druhá polovina březosti....a Medulka skončila u nás. Měl to být první porod, takže jsem studovala kdeco, nakoupila všechno možné, co jsem kde vyčetla, že by mohlo být potřeba, a když už měl nastat den D, tak se děti střídaly v hlídání, aby nezůstala sama doma.... Prvního červa 2006 večer začala mít bolesti, posléze odtekla nějaká plodová voda....a v noci po jedné hodině konečně začala rodit kotě - ale s velkými obtížemi, musela jsem jí pomoct. Narodila se černá Rozárka - po dvou hodinách porodila placentu a pak  - pak už nic, ráno jsme jely k doktorovi, dostala injekci a zase domů - sice tlačila jak divá, ale nic nešlo, tak zase zpět - a císař.... Chodila jsem v čekárně a čekala, připadala jsem si jak neklidný tatínek v porodnici - až mi "paní doktorová" donesla v krabičce dvě mokrá koťátka a za chvíli další dvě, i šupla jsem je za svetr a dál čekala, až Medulku pan doktor pozašívá.... Kotíci byli moc velcí, proto je nemohla porodit. První dva dny jsem koťátka dokrmovala, po tak složitém porodu se netvořilo mléko, ale pak bylo všechno OK a nakonec Medulka kojila 8 měsíců.....během času se zjistilo, že m.j. má špatně srostlou zlomeninu stehenní kosti, občas ji noha bolí, ale za všechna trápení a snad i proto, že je "želva", u mnoha lidí ne moc oblíbená barva, Medu zůstala doma. Má výsadní postavení, protože spolu s Maybe spává s manželem v ložnici, je to jeho Meďouš:)

 

 

Rozárka

 

 

Obrazek

 

Rozárka - dítě Medulky, narozená 2/6 2006 doma, mazlivá, tichá, nemusí moc ostatní kočky, ale je stále "maminčin mazánek". Ohledně umístění - to samé, co Ebinka, někdy mají černé kočičky velkou smůlu právě proto, že jsou černé.....lidi mají nějak v podvědomí, že černá kočka přes cestu....:(

 

Johanka (Johanka Izzy)

 

Obrazek

  Johanka - tak to je opět "klecová" kočička. Narodila se asi 1/5 2007, jenže její pobyt v kleci byl dlouhodobější, takže když se "osvobozovala" koťata a hledaly se jim domovy či depozita, Johanku dál pan doktor nepustil, byla vyhublá, slabounká.... Přestože je neuvěřitelně krásná, pyšní se mnoha barvami - černou, červenou, bílou, zlatou i trochou stříbra, kresbou mramorovanou, tak ji nikdo nechtěl:( Teda jo, moc ji chtěla kamarádka Míla, dokonce letos přijela, ale Johanka je plašanka, cizích lidí se strašně bojí a je to můj závislouš. Takže zůstala, Miluška měla strach, jak by zvládla přesazení do nového domova. Johanka se se mnou velmi mazlí, vrká, nastavuje hlavičku, povídá, je submisivní vůči dospělým, ale nerozpakuje se vlepit kotěti pohlavek. Z drobné žížalky vyrostla velká kočule s jemnou a křehkou povahou.

Evženek

 

Obrazek

 

 Evženek se narodil asi 1/8 2007, je to miláček, mazílek, velice starostlivý "táta" pro všechna koťata, velmi dobře se snáší s ostatními kočičkami - jak ke mně přišel se můžete dočíst ve "virtuální adopci". Je to chronicky nemocný kocourek, pardon, kocour, má k šesti kilům!, miláček, ale vzhledem k nemoci není k umístění. 

Jitka

 

Obrazek

 Jitka se narodila asi 1/8 2007 teletníkové Jitce. Na sklonku roku 2007 jsem ji jako kotě chytila v teletníku a dala k Janě, měla pokračovat dál do rodiny, která měla o ni zájem. Bohužel, Jitka onemocněla panleukopenií a nakazila i další neočkovaná koťata u Jany. Jituška a pak i  dvě koťata od Jany byla hospitalizována na klinice HK Vet v Hradci Králové. I když Jituš nedávali šance na přežití, zabojovala a po šesti dnech jsem ji měla doma. Říkáme, že je trochu schizofrenní, protože když byla v pokojíku, mazlila se jak o život a pak vypuštěna byla opět plachá - a jen se vrátila do pokojíku, zase mazel. Teď se chová podle nálady, někdy dělá drahoty a hraje si na plašanku, z toho se příjde sama mazlit a je kouzelná. Je to "družka" Péti. Péťa a Jitka - spávají spolu, hrají si spolu, zdraví se, otírají se o sebe, prostě se mají rádi. Jitušku jsem dál nenabízela, ona je z velké kočičí společnosti, je zvyklá na společnost koček, dobře s nimi vychází. Nevěděla jsem, co s ní prodělaná nemoc vyvede, mohou být různé komplikace - ale Jitunka je naprosto zdravá. A jak přišla ke jménu - když jsem ji chytala, hrozně kousala, obě jsme byly od krve, já krvácela z kousanců, Jitka, protože si o fous předčasně na mně vylomila mléčné špičáky...a tak jí říkám, ty jsi ale krááááva....a replika z filmu Na samotě u lesa " Jitko, krávo.." je Jitka:) a po ní dostala jméno i její maminka, teletníková Jitka.

 

 

SazinkaObrazek

  Sazinka - nar. asi 1/47 2007, je to drobná černá kočička, povídavá, nesmírně inteligentní, vstřícná k lidem i kočičkám, temperamentní a úžasná. Je to naše Sazí:)

 

 

 

BětuškaObrazek

 Bětuška se narodila někdy v roce 2004, tak třeba 12/4, ať má narozeniny se svými dětmi. Je to "teletníková" kočička. Vzala jsem ji na jaře 2008 do domečku, kde porodila tři nádherná koťátka - Bětulku, Medardka a Cecilku. Když jsem vracela Sazinku, Jitku á Ádinku do teletníku, bylo mi moc smutno. Teď už není, vím, že je o ně vzorně postaráno. Často je vidím a vím, že jsou spokojené. Bětušku jsem ale tenkrát nedokázala vrátit, moc jsme se na sebe zafixovaly, vzniklo pouto, které bych jen nerada trhala. Bětuška prožila mnohé, byla šťastná ve volnosti, byla určitě šílená smutkem, když před jejími zraky vraždili její děti. Teď je MOJE, povídavá, mazlivá, krásná, hebká, prostě moje Bětuška:)

  MedardekObrazek

Medardek aneb Medard de Betu. Narodil se v neděli večer po deváté hodině dne 12.4.2008 teletníkové mamině Bětušce (shora) jako druhé mimino, a to přímo prdelkou napřed. Krásně rostl, tenkrát na domečku, až přišla nemoc - maminka asi někdy prodělala panleukopenii a na Méďu se virus přenesl placentární cestou - a došlo k poškození malého mozečku. Alespoň tak zní diagnoza. Byl živé, hravé, velké kočičí mimino a ze dne na den přestal vyskakovat, pak přestával chodit... Nicméně je to za námi, je z něho veliký mohutný kocour, který má krásnou chorobu - Houpačková nemoc se tomu říká. Zadní nožky neslouží tak, jak by měly, ale Méďa je dříč a všechn o dokáže. Skákat ve výškách? Žádný problém! Bohužel díky jeho zpomalení mu prvně někdo rozsekl jednu rohovku a za několik měsíců Terezka druhou, takže prodělal dvě oční operace, ale vidí! Je mazlík, chovací, vrnící, upovídaný - má stejný hlásek jako maminka, rád a dobře papá a je náš.

 

 ObrazekBětulka

Bětulka aneb Bětulka Batulka de Betu - sestřička Medardka a dcerka Bětušky. Narodila se jako Medardek, jen byla první z koťátek a narodila se po osmé hodině večerní. Je veliká, dlouhá, vysoká, těžká, mazlivá, povídavá, něžná kočička. S Medardkem se mají moc rádi a jsou často spolu. 

  

EvženkaObrazek

Evženka aneb Evženka de Jiti. Narodila se na apríla, tedy 1.4.2008 teletníkové kočičce Jitce. Je to milá štíhlá povídavá kočička. K cizím ostražitá, ale pokud jsou u nás déle, pak se dojde na návštěvu podívat a nechá se i pohladit. Z domečku se přistěhovala i se sestřičkou Esterkou, ta však 4.12.2008 zemřela. Měla těžké pokastrační komplikace, a i když to všechno zvládla, nezvládla následnou fipku:( Evženka prodělala také nějakou záhadnou nemoc, kdy jsem o ni měla strach, a tehdy jsem jí slíbila, že nikam nepůjde a zůstane u mě. 

 

 ObrazekBonifácek

Bonifácek, aneb Bonifác de Jiti. Bráška Evženky, nádherný atletický kocourek, vysoký, nohatý, štíhlý s krásnýma očima. Krasavec. Ovšem vůči cizím naprosto nedůvěřivý, odmítá se návštěvám ukazovat... 

 

 

 

 

 

 

 


 

StředečekObrazek

 

 Středeček je kocouřík stromový, protože když jsem ho jezdila chytat, vždycky zmizel na stromu. Ale jednou ve středu jsem měla štěstí...proto je Středeček:) Je to miloučký hodňoučký kocourek, miluje lidi i kočičky, bohužel je chronicky nemocný.

BubáčekObrazek

Bubák, Bubi - to je zvláštní kocourek. Miluje mazlení, česání, strašlivě rád a hodně papá, pak se občas stává, že přebytky jaksi vyhazuje...ehm:), pochází z nemocničního areálu, kam ho někdo v podzimních mrazech jako malé kotě vyhodil. Je nádherný, čokoládový, drobounký kocourek, semo tamo se stane, že si vzpomene, že je vlastně plašan na entou, a pak dělá páru nad hrncem a mizí... Je hodný, milý, ale opět jako Středeček - chronicky nemocný. 

  

BrooklynObrazek

 Brooklyn se narodil snad 1.5.2008, je obrovský mazlík, miluje lidi, miluje kočky, naprosto úžasný kocourek. Jedinou nevýhodou je jeho občasné čůrání kde nemá. Možná by to v novém domově nedělal. Je ale pravda, že má sklony k zánětům močových cest a očas je nutné moč zkontrolovat.

  

 

Bamboo

 Obrazek

Bambulka, narozena asi 1.5.2008 - to je srdeční záležitost mého manžela....ale je to moc milá, klidná holčička, která miluje cestování. Velice často ji můžete vidět na palubovce mého auta, kterak spolu někam jedeme.... Je to pečlivá máma koťatům, velice vlídná, družná kočička a je to dlouhosrstá britka. Zůstala v bytě s dcerou.

 

Lori

Obrazek

 Lori se narodila asi 1.5.2008, v domově, kam si ji pán donesl, zůstat nemohla a dostlala se v létě 2008 k nám. Lori je mazlivá kočička, chytrá, povídavá, zvědavá, ráda pečovala  o "svoje" děti - Mikiho, Lillifee a Motýlka. Lorinka mívá občas problémy s kůží, založené na imunitním systému jejího těla - a v tomto případě ani nečekám, že by si ji někdo vzal...ale není to nic strašného, občas potřebuje navštívit veterináře, dostane léky a mastičky a za pár týdnů je vše v pořádku.  Bohužel se přidružil i chronický zánět dásní s podivným názvem, někdy hodně těžko polyká, není to vůbec veselá nemoc. Z kdysi pětikilové kočičky má kila jen čtyři, ale většinu dní je spokojená, papavá a velmi šťastná.

 

Zázvorka

Obrazek

 

Zázvorka je tzv. "Podkeřák", pochází kousek od Svitav,  kde kočičí mámy vodí k jedněm lidem svoje děti - ví, že dostanou najíst... Zázvorka se narodila asi 1.7.2008, je to umazlená kočičí slečna, povídalka, miluje mého m uže. Když k nám přišla, měla velké problémy s přední tlapkou, kterou jí prokousl pes. V nožce vznikl zánět, který byl nejen ve svalovině, ale i v kosti. Pod rentgenem tlapka byla dírkovaná jako cedník. Musela zakusit hodně bolesti, ale tlapička se zahojila naprosto skvěle, i když jí hrozila amputace. Byla plachá, teď je ostražitá vůči cizím lidem, nás zbožňuje. 

 

  

Colette

Obrazek

 

 Colettka se narodila snad 1.5.2008, k nám přišla na počátku léta  roku 2009, březí, v původním domově byla velmi surově týrána.  Bohužel porod koťátek zapadl do období těžké virozy a kotíci jeden po druhém poumírali. Colettka je závislák na mé dceři. Té jediné důvěřuje, s tou spí v posteli a ráno ji budí, nechá se chovat, všechno od ní snese. Ode mne se nechá hladit jen někdy, někdy mi packou ukáže, že tohle si dovolit opravdu nesmím. Colettka zůstala v bytě s dcerou.

 


 Šušunka

Obrazek

 Šušunka

 

se narodila asi 1.6.2009, je to drobná bílomramorka, nutně potřebuje člověka na hlazení, chování, skákání na rameno, poslouchání dlouhých projevů.... Její imunita je slabá, stále se dokolečka potýká s virozami, je to stále dokola a dokola to samé:(

 

 

 

Golfík

Obrazek

 

 Golfík - nar. asi 20.9.2009

Golfík je velice mazlivý, miloučký, hravý a něžný. Je drobnější, křehounký, spává se mnou pod bradou. Rád si hraje, určitě by mu kočičí kamarád chyběl. Kdosi ho vyhodil coby miminko u čerpací stanice ve Vysokém Mýtě....

Pusík

Obrazek

 

Pusík - Pusík Teodor, nar. 1/7 2009. Pusík je krásný kocourek s delší srstí. Bohužel kvůli zranění přišel o levou přední nožičku, nicméně je úplně úžasný a umí všechno jako čtyřnohé kočičky. Byl velký plašánek, hrozně se bál lidí. Po půlroce je z něho mazlík, i když si občas vzpomene na dětství a zasyčí, utíká. Je ale zvyklý jen na mě a dceru, od nás se nechá chovat, muže pouze respektuje, ale dobrovolně na sebe sáhnout nenechá. Pokud by měl jít do nové rodiny, potřeboval by hodně trpělivosti, lásky, mírného a vlídného zacházení... Pusík zůstal v bytě s dcerou.

Andulka

Obrazek

 

Andulka se narodila snad 1.7.2000, je to něžná starší kočička, chybí pár zoubků. Nesmírně ráda se mazlí, byla vzornou maminkou svých 4 koťátek a odchovala ještě 3 koťátka, co přišla o maminku. Je to úžasná kočička, klidná, milá, vážná, je ráda, že ji člověk miluje.

Poldinka

 Poldinka se narodila asi 1.7.2009 v zahrádkářské kolonii plachých kočiček, o které se stará jedna hodná paní. Na podzim Poldinka těžce onemocněla a dostala se k nám. Je plachá, ale komunikuje se mnou, zbytečně ji nehoním, ví, že má dost volnosti a podle toho se chová. Poslední měsíce, co jsme v novém domečku, na sebe nenchá vůbec sáhnout, ale příjde na jídlo, ukáže se...

 

363773226.jpg

Mikeš

Je narozen asi 1/4 2009, je to pohodář, mazlík, zlatej kocourek, ale tedy parádní čuňátko. Moc rád počůrá cokoliv..., a to byl důvod, proč se ocitl u nás. V rodině, kam se sám jako vyhublé nic nastěhoval, ho milovali, tolerovali jeho čůrací manýry, ale když počůral malé holčičce jídlo, bylo rozhodnuto. Mikeška trápí chronický zánět dásní. Vhodný pouze k virtuální adopci.

 

 

Nellinka

 

Nellinka je pětiletá briťule, 5/3 2011 porodila 2 koťátka a něco jí tzv. ruplo v hlavince a pokousala, velmi moc, svoji majitelku - od 8/3 je u nás, jedno koťátko zemřelo, druhé je Hermínka... Nella pokjousla několikrát i nás, byli jsme velmi nešťastní, co s ní - ale už je vše za námi, je dávno kastrovaná a HODNÁ. Přáli bychom jí domov, kde by mohla být pokud možno celodenně s člověkem, miluje lidi a veškeré člověčí činnosti. Je neustále u nás, nejvíc asi miluje vaření. Je moc zvědavá, chytrá, krásná. Nicméně pro jistotu bychom se obávali dát ji do rodiny s malými dětmi.

 

 

 

Hermínka, nar. 5/3 2011

Hermínka je kouzelné kotě, není určena k adopci, protože když skoro umírala, slíbila jsem, že pokud přežije, zůstane u nás.

 

 

Šafránek

Netuším, jak starý je to kocourek, může mít rok nebo i pět... Je to veliký mazel, takový méďa na pohlazení, pochování. Je klidný, miluje lidi, čiustotný, kastrovaný. Podle vzhledu patrně kříženec britky.

 

 

Emilka

Droíbounká kočička, moc hodná, milá, nežná, mazlivá. Teď ještě odchovává koťátka, pak ji čeká kastrace a bude moci jít do nabídky. Její věk tipuji na nějaké dva tři roky.

 

 

Fifinka

Modrokrémová peršanka, klidné povahy, miluje pobyt venku. Její stáří neznám, t.č. se dlouhodobě léčí se záněty vnitřních oušek, má narušenou motoriku....

 

 

Sněhurka

Sněhurka je kočička ze zrušeného kravína. Má minimálně pět let. Je milá, mazlivá, krásná. Trápí ji chronická rýma.

 

 

Kačenka

Kočička mazlík, zvláštní znamení - zatočený ocásek jako mívají psí voříšci. Její stáří neznám. Opět ze zrušeného kravína, přišla s Emilkou...

další naše kočičky čekají na to, až je sem přidám (Chmelík, Čip, Filípek, Žiráfek, Olbrámek, Olda, Viktorka, Miluška, ....)

 

 

Nahoru

621859947.jpg

985208746.jpg

352052760.jpg

897422860.jpg

942264590.jpg

608445407.jpg

950556842.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kateřina - Co??

24. 3. 2016 20:29

Já jsem se sem také dostala.

Viki - Re: Co??

8. 4. 2016 18:16

Já také

Angie - Kolik?

30. 1. 2016 19:10

Kolik máte v současné době koček ?

Eva - Re: Kolik?

3. 2. 2016 16:51

Dobrý den, vůbec netguším, jak jste se k tomuto příspěvku dostala, teoreticky by měl být schovaný:) Kočiček je u nás 71.

Barbie mnáu - wauu

22. 10. 2010 10:19

ty mas tolik koček doma no tak to čumim protože já mam jen jedno(jednoho)kočku CHARLIKA

Martina - Pro paní Evu

13. 10. 2010 18:20

Dobrý den paní Evo, zavítala jsem na Vaše stránky a musím říct, klobouk dolů, máte strašně moc kočiček, pomáhám už v útulku Tibet a útulku Polička, ale pokud to půjde, ráda pomůžu i Vám. Moc Vám i kočičkám fandím, držte se.

Eva - Milušce

10. 12. 2009 20:05

Miluško, děkuji moc za pochvalu a taky za to, žes koukla na stránky:) A teda zrovna Ty nemáš co děkovat - neustále doma pipláš vyhozeňátka... a ještě stíháš vyrábět neuvěřitelně krásný věci a rozdávat lásku a pohodu...:)

Míla a spol. - Poděkování

10. 12. 2009 14:50

Milá Evičko, tak jsem se našla u Johanky nádherné, plašanky svitavské a závislačky na Tobě. Máš překrásně udělané stránky, krásně popsané kožíšky, je jich tolik!!!!!, je to obrovský kus práce, která nekončí. Moc Ti děkuju za všechny zachráněné kočenky, za umístěné, za uzdravené i za ty, které dík Tobě neumřely venku v zimě, opuštěné, nemocné, bez pomoci. Pevné nervy, pevné zdraví i když Ty jsi nemocná a ne a ne se toho bacilu zbavit. Moc Tě zdravím, moc si Tě vážím. Pa.

modrá hvězda - krásné

6. 11. 2009 10:45

Ty kočičky jsou krááásnéé. Taky bych chtěla tolik kočiček. 8-D

Karolína - všecky

9. 3. 2009 23:00

Tak tenhle příspěvek mi udělal radost, máme je tu všechny pěkně popořadě :)